Innovatief, flexibel en snel in food

Over Ceress Foods

De meest flexibele leverancier van food producten


Zo durven wij ons wel te noemen. Want wat jij ook vraagt, wij leveren het. Hoe dan ook. Dus ook wanneer jouw gewenste product nog niet in massaproductie is – of zelfs nog ontwikkeld moet worden. En ook wanneer de planning krap is.

Hoe dit ons lukt?


Door ons grote, internationale netwerk aan food fabrikanten, eigen voorraden en (deels) productie. Door proactief mee te denken. En door onze kennis van de lokale markt, producten en antenne voor innovatie.

Inkopers, product- en receptontwikkelaars uit de internationale food sector kiezen voor ons vanwege onze innovatieve, snelle en flexibele manier van werken

0008775_tacos-met-kip-en-knapperige-groenten (1).jpeg
unsplash_qZ5lPCPvdXE.jpg

Innovatief te werk met ons netwerk


Ceress Foods werkt samen met tientallen gecertificeerde food fabrikanten in en buiten Europa. Een sinds 2010 zorgvuldig opgebouwd netwerk waarmee we nauw contact onderhouden. Ja, daarvoor bellen, mailen en reizen we veel. Zo blijven we op de hoogte van het nieuwste aanbod, verbeteren we onze productkennis én de producten die we leveren. Soms staan we letterlijk aan de productielijn om gevraagde productinnovaties te finetunen.

Meal kit-bedrijven kunnen tot twee dagen voor bezorging bij de consument hun bestelling bij ons aanpassen; flexibiliteit is voor ons vanzelfsprekend

Greep uit onze producten en klanten


Dankzij onze flexibele werkwijze zijn wij al jaren een gewaardeerde partner van onder andere supermarktketens, B2B groothandels en meal kit bedrijven. We ontzorgen inkopers, recept- en productontwikkelaars bij de (ontwikkeling en) levering van allerhande food producten.

Denk aan onderleggers, tortilla’s, tortilla chips, taco’s, high protein, organic, (afbak)brood, gua boa, lavash en vegan. Maar ook aan innovatieve, trendgevoelige producten als groentepasta’s, groentebrood, saladeverrijkers en hot sauces.

Bij Ceress Foods profiteer je van:


  • Een groot, internationaal netwerk aan fabrikanten
  • Zeer flexibele en snelle levering
  • Vlotte en persoonlijke communicatie
  • Productinnovaties en -concepten
  • Werken volgens de IFS EN BRC normen en richtlijnen
  • Verpakken met private label, fancy label of branded product
  • Gecertificeerd vervoer

Ceress Foods is IFS Higher level


Ceress Foods is gecertificeerd als IFS Broker. 

Daag ons uit


Voor welke food-uitdaging sta jij? Leg ‘m ons voor. Daag ons uit. Vaak hebben wij de oplossing al in huis, of beschikbaar in ons netwerk. En als dat niet zo is, dan zorgen we dat die er komt. Vanzelfsprekend binnen de termijn die jij voor ogen hebt.

Een productsample aanvragen? Ook dat kan geheel vrijblijvend.