Onze groenteproducten

Althans, een greep daaruit

Groenteproduct 1


De vraag naar groenteproducten blijft toenemen. Wij leveren onze producten in elke gewenste verpakking en hoeveelheid, en bewegen mee met de markt. Wortel, tomaat, rode biet, spinazie; de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Net als de toepassingen: pasta’s, chips, tortilla’s, taco’s, broodjes, pizzabodems en alle concepten die nog volgen. Wij denken en ontwikkelen mee.

Met welk groenteproduct kunnen we jóu blij maken?

pexels-monicore-1391490.jpg
jacqueline-brandwayn-y1-rEwCZkPg-unsplash.jpg

Groenteproduct 2


Tortilla’s, taco’s, nacho’s, burrito’s, sauzen; de tex mex-keuken is een van onze specialiteiten. Hierin hebben we eigen voorraad én productie. Daardoor kunnen we extra snel en flexibel leveren en hebben we direct invloed op het productieproces. Handig, voor de ontwikkeling van jouw nieuwe concept bijvoorbeeld.

Wat wil jij razendsnel geleverd krijgen?

ryan-concepcion-50KffXbjIOg-unsplash.jpg
coffeefy-workafe-Y0zbn9lPCEU-unsplash.jpg

Groenteproduct 3


Natuurlijk leveren wij afbakbrood, in alle soorten én maten. Zo kunnen we recepturen naar wens laten aanpassen – en zo het brood vegan maken bijvoorbeeld – maar ook verpakken in elke gewenste grootte en hoeveelheid. Dus ciabatta’s per twee voor je maaltijdbox nodig? Geen probleem.

Van klassiekers tot de laatste trend; komt voor de bakker!

unsplash_RZn4_FzNUCY.jpg
unsplash_qZ5lPCPvdXE.jpg

Groenteproduct 4


Producten uit specifieke landen en culturen worden alsmaar populairder. Wij kunnen allerlei ethnic specialiteiten leveren, vaak zelfs vanuit voorraad. Van Libanees platbrood, bao buns en Turkse simit, tot de klassieke focaccia’s. Al dan niet afgebakken. Leveren we niet vanuit voorraad, dan zetten we ons netwerk in.

We zijn van alle keukens thuis.

iamcristian-eNKvr0V43fI-unsplash.jpg
pexels-nur-kosif-8400774.jpg

Groenteproduct 5


Alle producten die we leveren, kunnen we laten verpakken of herpakken. Van 5 gram tot 1,5 kilo, en van zeer kleine hoeveelheden en verpakkingen, tot zeer grote. Wij regelen het in ons krachtige netwerk aan verpakkingsbedrijven. Bij een aantal hebben we zelfs eigen machines draaien. Portion pack doen we veel voor producten als croutons, pitten en zoutjes.

Leg ons jouw kleine of grote wens voor, wij doen de rest.

maddi-bazzocco-UhrHTmVBzzE-unsplash.jpg
pexels-cats-coming-1359305.jpg

Groenteproduct 6


Een heel andere wens? Dat vinden wij niet lastig, maar juist een mooie uitdaging. Want innovatie zit in ons DNA. Of het nu gaat om formaat, verpakking of hoeveelheid; wij denken in oplossingen en out-of-the-box. Ook in recepturen zijn we innovatief. Van vezels tot vetgehalte en van proteïne tot vegan; samen met productontwikkelaars maken we jouw product volledig naar wens.

Wij zijn jouw innovatieve partner in food. Eens sparren?

unsplash_rsWZ-P9FbQ4.jpg
unsplash_m9pzwmxm2rk.jpg

Groenteproduct 7


Als spil tussen producenten en afnemers zijn wij op de hoogte van de laatste food trends. Snel en flexibel als we zijn, kunnen we vlot inspelen op de vraag vanuit de markt. Klein beginnen? Geen probleem. Flink opschalen? Prima. Wij ver- en herpakken in alle hoeveelheden en formaten.

Trend gespot? Wij zetten graag onze tanden erin.

unsplash_nj1zUcpQOQA.jpg
unsplash_hV1gChgMa-k.jpg