Wie is Ceress Foods

Ceress Foods is een internationale onderneming met een passie voor producten als onderleggers, pasteitjes, crackers, snacks, banket en koek. Wij houden ons bezig met de distributie, verkoop en marketing van verschillende nationale en internationale fabrikanten en het ontwikkelen van diverse private labels voor onze handelspartners. Kernmarkten voor Ceress Foods zijn West Europa, Noord Amerika en Canada.

Onze kracht is om kwalitatieve concepten en producten te ontwikkelen voor specifieke klanten en/of markten. Jarenlange internationale in- en verkoop ervaring stelt ons daarbij in staat ons te verplaatsen in onze leveranciers en klanten.

De fabrikanten waar wij mee samenwerken leveren, in samenspraak met Ceress Foods, added value concepten met een sterke focus op innovatie, kwaliteit en een goede prijs-waarde verhouding. Tevens zijn onze partners gecertificeerd (ISO, BRC, IFS, HACCP) om het vereiste kwaliteitsniveau te kunnen waarborgen. Tegen deze achtergrond investeren wij, voor onze klanten, in ons uitgebreide netwerk en selecteren alleen de beste leveranciers.

De keuzevrijheid van de consument staat bij ons voorop. Wij zetten ons maximaal in om tegemoet te komen aan de wensen op gebied van kwaliteit, smaak en vitaliteit van de moderne en bewuste consument. De consument wil primair genieten van het product, maar als het even kan op een meer verantwoorde manier. Ceress Foods streeft ernaar om producten aan te bieden met minder calorieën, gezondere vetten, minder suiker en natuurlijke kleur/geur/smaakstoffen.

Ceress Foods stelt zich ten doel de link te zijn tussen de fabrikant en de handelspartner door het leveren van kwaliteitsproducten, met de mogelijkheid tailormade concepten te ontwikkelen voor een specifieke klant-/marktcombinatie.

 

Banket en koek