Klein maar fijn! Vispasteitje

Klein vispasteitje gevuld met:

Vul het pasteitje met witlof, ragfijn gesneden en aangemaakt met een vinaigrette van 1 el olijfolie - 1 tl citroensap - snufje zout en peper - 1/2 tl. suiker - steek er 2 rivierkreeftjes in en er tussenin een plukje tuinkers

Maak een salade van verse rauwe zalmfilet - in heel kleine blokjes gesneden - 2 el. mayonaise waardoor een beetje limoensap en - rasp en een snufje suiker of zoetstof en fijngehakte koreander is gemengd - vul de vispasteitjes en garneer met een blaadje koreander

Maak een lekker romige aardappelpuree, die vooral smeuïg moet zijn - snijd de gerookte palingfilet zo klein mogelijk en meng door de puree -voeg naar smaak zout en vers gemalen peper toe - vul hiermee het pasteitje - hak wat rucolablaadjes fijn strooi over de puree

Terug naar recepten