Tartelettes Internationaal

England/France:
Snijd Engelse fugde in 4 plakjes en leg op de bodem van een tarteletje - 1/4 dadel op de fudge - een plakje brie erboven op. Zet 10 minuten in de oven en nog 1 minuutje onder de grill tot de brie begint te kleuren,daarna direkt serveren.

Italië:
Bak 2 plakjes ontbijtspek krokant en verkruimel ze. Meng 100 gram verse geitenkaas met 2 el. goede pesto (deze mag vooral niet té zout zijn) en fijngehakte zongedroogde tomaatjes. Draai balletjes ter grootte van soepballetjes en druk ze in het tarteletje. Vul het tarteletjes met dit mengsel,en strooi de uitgebakken spek er over heen. Dit hapje kan zowel warm als koud geserveerd worden.

Fryslân:
Leg bovenop elkaar een plakje Friese worst, een stukje appel en een plakje friese nagelkaas op een tarteletje en plaats even onder de grill tot de kaas gesmolten is en begint te kleuren, daarna direct serveren.

Terug naar recepten